Mijn naam is Carine Poesen, ik ben geboren in 1977.

Na het voltooien van mijn opleiding als gegradueerde in de kinesitherapie in 1998 ben ik gestart met scholing van acupunctuur aan het Jing Ming college te Antwerpen. In 2001 studeerde ik er af als acupuncturiste.

Na diverse vervolgopleidingen en een stage in China (Nanjing), startte ik in 2005    met mijn acupunctuurpraktijk, gelegen in Vlijtingen, Riemst.

Deze bijscholingscursussen (o.a. infertiliteit, menopause, sportacupunctuur, kindertuina, ooracupunctuur, pijnbehandeling ...) blijven mij inspireren en vergroten mijn kennis en inzicht.     Door gebruik te maken van deze verschillende invalshoeken en mogelijkheden help ik mensen hun natuurlijke harmonie te vinden en weer gezond te worden.

In mijn behandelingen vind ik het zeer belangrijk kwaliteit te leveren, tijd en persoonlijke aandacht te besteden aan mijn patiënten en dit in een rustige, aangename omgeving.

Tevens ben ik lid van de beroepsvereniging voor acupuncturisten Eufom. Als erkend therapeut dien ik op regelmatige basis nascholingen te volgen en heeft u de mogelijkheid om van terugbetaling te genieten. Best contacteert u hiervoor uw ziekenfonds.

1
IMG_6334 g
IMG_6339G
IMG_6349 g
IMG_6353g